Loftisolering
Lavere varmeregning og bedre indeklima

Føler du, at du fyrer for gråspurvene? Så trænger dit loft måske til at blive efterisoleret. Bliv her klogere på de forskellige former for loftisolering, hvad de koster og få eksperternes råd.

Hvordan isolerer du dit loft?

Hvis du har et hus med middelhøj eller høj rejsning, og der ikke er loft til kip, har du formentligt et loftsrum. Det er en rigtig god idé at få tjekket op på isoleringen her, da varmen i huset stiger opad og derfor nemt kan slippe ud, hvis der ikke er ordentligt isoleret på loftet.

Loftisolering med måtter eller ruller

Du kan enten få lagt såkaldte batts ud, som er isoleringsmåtter, eller du kan få lagt isoleringsruller. Vælger du at gøre det selv, skal du være omhyggelig med at få isoleringen til at ligge tæt.

Loftisolering med løst granulat

En anden mulighed er at få et isoleringsfirma til at blæse løs isolering ind. Metoder er god, fordi den løse isolering lægger sig i et jævnt og tæt lag, og det er nemt at gøre isoleringen tæt omkring skorstene, udluftninger og andre krinkelkroge.


Isolering batts
Granulat isolering
Hvis du vil gøre det selv, så anvend batts eller ruller. De er nemme at arbejde med. Men den bedste løsning er at få indblæst isoleringsgranulat, for det er langt nemmere at få tæt. Og vi kan gøre det på en dag eller to.
Michael Grandahl fra isoteamet
Michael Grandahl
Isoteamet ApS
Beregn nemt prisen på din isoleringsopgave
Indtast din opgave her og få en vejledende pris på din opgave. Du har også mulighed for at få et møde med en isolatør helt gratis og uforpligtende!

Beregn prisen her

1

Indtast opgaven

2

Pris pr. mail

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Hvad koster loftisolering?

Hvad en loftisolering koster afhænger naturligvis af hvor stort loftet er, effekten af den eksisterende isolering og hvilken slags efterisolering der vælges. Derudover kan der også være regionale forskelle i prisen.

Men generelt er en loftisolering en yderst fordelagtig investering, og i de fleste tilfælde er udgiften tjent hjem allerede efter 3-5 år.

Ifølge Papiruld Danmark kan en almindelig familie typisk spare omkring 4.000 – 5.000 kroner om året på varmeregningen ved at efterisolere loftet.

Husk at du kan ansøge om energitilskud til loftisolering.

tagrende

Hvor?

Hulmursisolering?

Få viden, priser og gode råd her.
Læs mere her